Tätä sivua on nyt luettu yhteensä

perjantai 7. heinäkuuta 2017

Kepalaiset bluusseilla

Kepalaiset ovat käyneet Puistobluesissa joka vuosi Kepakodin perustamisesta lähtien. Nyt järjestetty 40v juhlakonsertti oli viides pääkonsertti, johon olemme ottaneet osaa. Kolmena ensimmäisenä vuonna ansaitsimme lippumme talkootyöllä. Meidän hommamme oli purkaa pöytiä ja tuoleja olutteltoista sunnuntaisissa Vanhankylänniemen purkutalkoissa.  Nyt toista kertaa olemme Carunan ja Diggareiden kutsuvieraina, joten bluesien jälkeisen sunnuntain olemme saaneet ottaa nyt rennommin.




Puistoblues- fiiistelymme alkoi tänäkin vuonna meillä perinteisesti jo pääkonserttia edeltäneenä keskiviikkona, jolloin Blueskatu avattiin.  Kävimme jollain kokoonpanolla jokaisena kolmena päivänä nauttimassa kadulla ilmaiskonserteista ja markkinahumusta.



Lauantain pääkonserttiin osallistumisen suunnitteleminen oli aloitettava tänäkin vuonna hyvissä ajoin. Aikataulut, eväät, ohjaajien lukumäärä, kyydit ym. käytännön asiat on tällaisilla retkillä oltava mietittynä valmiiksi etukäteen, jottei kaaosta pääsisi syntymään. Väkijoukko, jonottaminen ja kovat äänet tuovat jo yksinään lisäjännitystä osalle asukkaistamme, joten ennakkovalmistelut ovat tärkeässä roolissa kokonaisuuden onnistumisen kannalta.



Itse päätapahtuma sujui joukkiollamme loistavasti. Olimme edellisiltä vuosilta oppineet, että lounas kannattaa syödä ennen konserttia Kepakodilla ja panostaa piknikillä lähinnä herkkuihin ja muihin naposteltaviin. On aina suhteellisen haastavaa siirtyä ison joukon kanssa viltiltä kojuille syömään, kun osa porukasta kulkee vielä pyörätuolilla. Kun ravitsemuspuoli on hoidettu etukäteen, voi konsertissa sitten keskittyä siihen oleelliseen eli musiikista diggailuun. Tänä vuonna olimme paikalla Micke Björklöf & Blue Stripin aikaan, jonka keikka näytti olevan kovasti asukkaidemme mieleen, ainakin jos tanssimisen määrästä voi jotain päätellä.



Puistoblues on ollut meille aina mieluinen tapahtuma. Olemme kokeneet olleemme erittäin tervetulleita ja meidän erityistarpeemme on otettu hyvin huomioon. Kiitos JBJD ja Caruna tästä hienosta elämyksestä!

Teksti: Jussi Virtanen (Kepakoti Oy, toiminnanjohtaja)

Kepakotilaisten matkan PuistoBluesiin mahdollistaa tänäkin vuonna Caruna.

2 kommenttia:

  1. Jos olisi hattu päässä niin sitä nostaisin nyt ja korkealle tällaisen toiminnan johdosta.

    Jatkakaa kepalaiset samaan malliin !

    VastaaPoista
  2. Good day! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I'm trying
    to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing
    very good gains. If you know of any please share.
    Kudos!

    VastaaPoista