Tätä sivua on nyt luettu yhteensä

sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Kiitokset talkoolaisille

Puistobluesin ihme

Festivaalin ulkomaalaiset esiintyjät ihmettelevät vuodesta toiseen, miten tämän kokoinen festivaali pystytään pienessä Suomessa järjestämään vapaaehtoisten voimin. Miten ihmiset tekevät uskomattoman työmäärän festivaalin eteen? Miten kaikkialla näkyy hymyileviä ihmisiä?

Puistobluesin fiilis syntyy vapaaehtoisuudesta. Siitä työstä, jonka te talkoolaiset teette festivaalin eteen. Se on Puistobluesin henki ja se on Puistobluesin ihme. Sitä ihmettä pääsivät tänään todistamaan Vanhankylänniemeen saapuneet 5 500 kuulijaa.

North Mississippi Allstars. Kuva: Timo Happonen

Vuosi oli haastava

Siitä huolimatta, että järjestelyt onnistuivat miltei täydellisesti, kävijämäärä jäi tavoitteesta. Syytä kävijämäärän vähäisyyteen voidaan arvailla, mutta voidaan sanoa tämän vuoden olleen haasteellinen monessa mielessä. Useat suuret tapahtumat ajoittuvat Puistobluesin kanssa samaan aikaan ja sää ei ollut meidän kannaltamme paras mahdollinen. Tarkempien analyysien aika on myöhemmin.

Festivaalin tulevaisuus ei ole uhattuna ja työmme juurimusiikin eteen tulee jatkumaan myös tulevina vuosina. Jatkamme festivaalin kehittämistä ja siihen tarvitsemme jokaisen talkoolaisen kokemuksia ja ajatuksia. Miten sinä kehittäisit festivaalia? Minkä sinä haluaisit nähdä olevan eri tavalla ensi vuonna? Lähetä omat ajatuksesi sähköpostilla info@puistoblues.fi. Tehdään yhdessä ensi vuoden blueseista kaikkien aikojen parhaat.

Kuva: Seppo Lindfors


Kiitos

Kävin festivaalipäivän aamuna kaupungin vastaanotolla, jossa kaupunginjohtaja ja kaupunginhallitus esittivät meille organisaationa kiitokset kaikesta siitä, mitä olemme kaupungille tuoneet. 

Haluan esittää omasta ja diggareiden hallituksen puolesta vilpittömän kiitoksen kaikille talkoolaisille. Lainaan tähän erästä facebookin kommentoijaa, joka kommentoi julkaisuamme, jossa kysyimme "Mikä on parasta blueseilla?"

Tähän on helppo yhtyä.

Miikka Porkka
Järvenpään Blues-Jazz Diggarit ry
Puheenjohtaja
Kaupunginjohtaja Erkki Kukkonen julistaa bluesfiiliksen. Kuva: Seppo Lindfors


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti