Tätä sivua on nyt luettu yhteensä

keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Micke Björklöf Blue Strip Järvenpää-talolle 21.4.2016

Dr. Blues Healer heals your blues


Kansainvälisesti tunnetuin bluesartistimme Micke Björklöf johdattaa Blue Strip -orkesterinsa Järvenpää-talon lavalle 21.4.2016. Konserttiliput myy lippu.fi (alk. 17,50 EUR) ja tapahtumassa on myynnissä myös tulevan kesän Puistoblues -lippuja erikoishintaan 62 euroa. Konsertti alkaa klo 19:00.Micke Björklöf Blue Strip juhlistaa 25-vuotista taivaltaan ainutlaatuisella konserttisalikiertueella. Micke on tällä hetkellä yksi kansainvälisesti tunnetuimmista suomalaisista bluesartisteista ja Pohjanmaan poikaa on viety viime vuosina ympäri maailmaa keikkojen ja levytyssessioiden merkeissä. Tuorein albumi "It ain't bad yet" on kerännyt suitsutusta bluesmedioilta ympäri maailman. Micke on soittanut pieniä klubeja ja suuria areenoita sekä ollut lämmittelemässä mm. sellaisia nimiä kuin B.B. King, Fabulous Thunderbirds, Little Feat, Solomon Burke ja Robert Plant.


Puistoblues tapasi aina hyväntuulisen Micken Italian Toscanassa European Blues Challengessa. Edellisenä vuonna mies oli ollut EBC:n lavalla Suomen edustajana kyseisessä skabassa. Hänellä riittikin jututtajaa, fanikuvaajaa ja selkääntaputtajaa eri maiden bluesfanien keskuudessa. Micke toteaa itsekin, että suosio tuntuu olevan tällä hetkellä suurempi maailmalla kuin kotimaassa, joka toivottavasti kertoo myös globaalin musiikkitrendin muutoksesta. Nyt kaivataan kestävämpää musiikkia kertakäyttöviihteen rinnalle. Blues on Björklöfille ennen kaikkea tarinoiden kertomista ja tunnetilojen välittämistä yleisölle. Blues on elämys, joka on parhaimillaan elävänä koettuna.

Konserttisalikiertueella pääpaino on tarinoissa ja fiiliksessä. Normaalista baaritunnelmasta poikkeava miljöö antaa erinomaisen mahdollisuuden niin raivokkaisiin revittelyihin kuin rauhallisempaan tunnelmointiin. Blue Strip ei ole urallaan koskaan mennyt siitä, mistä aita on matalin, vaan pystyy sujuvasti tuomaan musiikkiinsa yllätyksellisyyttä eri musiikkityylejä sekoittamalla. Juhlakiertueella tullaan näkemään bändi taiteellisesti tähän astisen uransa huippuvaiheessa. Tiivis keikkailu on hionut musiikillisen timantin.


Puistobluesissa Micke on viimeksi nähty kaksi vuotta sitten ja kasvava suosio tuonee toivottavasti miehen mahdollisesti jo seuraavina vuosina myös Suomen suurimman bluestapahtuman lavalle. Suomen (ehkä) hyväntuulisin artisti on kuitenkin tuttu näky vuosittain Vanhiksen nurmella. Ei olekaan mikään ihme, että ystäviä tuntuu löytyvän joka puolelta maailmaa. Björklöfissä piristävää on myös perustellut ja terävät huomiot musiikkibisneksestä, joihin voit perehtyä mm. tässä haastattelussa. Bisneksen muutos edellyttää uudenlaisia ajatuksia. 

Järvenpää-talon yläaulaan nousee myös Puistoblues -myyntipiste, josta voit hankkia omat lippusi kesän pääkonserttiin. Lipun hinta on 62 euroa. Erikoistarjouksena saat lipun ja ensi kesän tyylikkäimmän festaripaidan tarjoushintaan 80 euroa.Tapahtumanumero R-kioskilla on 111375

Micke Björklöfin kotisivut

Micke Björklöf facebookissa
Tapahtumassa myynnissä 2.7.2016 Puistobluesin konserttilippuja hintaan 62 euroa.
Erikoistarjouksena Puistobluespaita + -lippu 80 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti