Tätä sivua on nyt luettu yhteensä

perjantai 1. heinäkuuta 2016

Kaikkien aikojen ensimmäinen Spessu Blues!

Spessu Blues on ainutlaatuinen klubi-ilta, joka järjestettiin yhteistyössä Kepakotien, Järvenpään Blues-Jazz Diggareiden ja Uuno-Baarin kesken. Tapahtuman tukijana ja mahdollistajana oli Caruna.


Spessu-klubilla spesiaali tunnelma

Puistobluesin yhteydessä järjestettiin torstaina ensimmäistä kertaa Spessu Blues eli klubi-ilta, joka on suunnattu erityisesti kehitysvammaisille, mutta avoin ihan kaikille. Vastaavia klubeja on tarkoitus järjestää jatkossakin muilla teemoilla. Nyt nautittiin bluesista, seuraavalla kerralla kenties tangosta.Illan avasi Pepe Ahlqvistin soolokeikka. Bluesyleisö pääsi näin kuulemaan yhtä festareiden pääkonsertin esiintyjää myös soolona – loistojuttu! Yleisö jammasi antaumuksella ja hurrasi niin, että bluesstarankin oli helppo kiitellä keikan tunnelmaa.

Sitten ohjelmassa olivat jamit. House bandin kanssa lavalle saivat nousta kaikki halukkaat. Ja nousijoita riitti! Tässä tiivistyi koko illan idean hienous: kaikki saavat osallistua, kaikki saavat nauttia musiikista. Harvoissa jameissa näkee yhtä paljon vilpitöntä iloa ja onnistumisen elämyksiä.Oman iltani kohokohta oli Laura, joka esitti ensin bluestulkinnan Käy Muumilaaksoon -laulusta ja toivotti sitten kaikille sydämen rakkautta. Huomasin, että myös illan ideoinut Jussi Virtanen (Pornaisissa toimivan Kepa-kodin toiminnanjohtaja) hehkui tyytyväisyyttä. "Ensimmäiseksi tämänkaltaiseksi illaksi, tämä onnistui huikealla tavalla" Virtanen hehkutti. "Väkeä tuli mukavasti ja tunnelma oli lämmin ja iloinen. Palaute klubikävijöiltä oli sataprosenttisesti positiivista. Tämä täytyy ehdottomasti ottaa ensi vuonna uudestaan!" Virtanen linjaa.Spessu Bluesilla olevan taidenäyttelyn palkintona jaettiin pääsylippuja lauantain pääkonserttiin. Blogissa lisää juttua Spessuporukan pääkonsertista sunnuntaina. Oliko Pepe yhtä hyvä legendaarisen H.A.R.P:n kanssa kuin soolona? Kumpi on parempi, Vanhankylänniemen aurinko vai Uunon intiimi klubitunnelma?

Teksti: Taina Perttilä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti