Tätä sivua on nyt luettu yhteensä

lauantai 2. heinäkuuta 2016

Talkoolaisille

Tämän vuoden Puistoblues oli menestys. Muutaman vaisumman vuoden jälkeen vanha Puistoblues-tunnelma palasi Järvenpäähän ja Vanhankylänniemeen ja tapahtuman tulevaisuus näyttää taas valoisammalta. Taloudellisesti tämän vuoden tulos tulee olemaan kahden vuoden tauon jälkeen taas positiivinen. Palaute sekä pääkonsertin, blueskadun että klubien osalta on ollut todella positiivista sekä kävijöiltä, yrittäjiltä että kaupungilta. Vanhankylänniemessä kävi tänään lauantaina noin 5 500 festarikävijää ja viikon aikana kadulla noin 100 000 kävijää.



Suuri ansio tapahtuman onnistumisesta kuuluu kaikille teille talkoolaisille, jotka olette jaksaneet painaa pitkää päivää tapahtumamme eteen. Teitä oli tänäkin vuonna noin 550 henkilöä, joka on uskomaton määrä. Koko porukasta on tänäkin vuonna huokunut iloinen tekemisen meininki, raskaatkin hommat on tehty hymy huulilla. Ilman talkoolaisten huikeaa työpanosta tapahtuman järjestäminen olisi mahdotonta. Kuuluisa bluesfiilis syntyy yhdessä tekemällä. Kiitos jokaiselle talkoolaiselle panoksestanne. Samalla välitän myös Järvenpään kaupungin kiitokset talkoolaisille.



Ensi vuosi on Puistobluesille juhlavuosi, kun tapahtuma järjestetään 40. kertaa. Tämän vuoden jälkeen on hyvä lähteä ponnistamaan kohti juhlavuotta. Vaikka maailma ympärillä muuttuu, talkootyön merkitys festivaalin järjestämisessä tulee vain entisestään korostumaan. Siksi haluan kuulla myös teidän näkemyksiänne siitä, miten festivaalia voidaan kehittää entistäkin paremmaksi. Tehdään yhdessä ensi vuodesta kaikkien aikojen paras Puistoblues.



Bluesia suurella sydämellä, in the mood since 1978,

Miikka Porkka
Järvenpään Blues-Jazz Diggarit ry
Puheenjohtaja

1 kommentti:

  1. Itse olin yli kymmenen vuotta talkoolaisena. Jopa meidän häät vietettiin 2010 Talolla, mutta KOSKAAN MISSÄÄN ei ole ollut mitään mainintaa siitä, miten paljon Talon porukka tekee töitä ? Viikon ennen pääkonserttia ja monta päivää myös sen jälkeen. Meillä ei ollut koskaan voimia lähteä tarjottuihin iltoihin ja muihinkin tapahtumiin , Silliksetkin nukuttiin univelkoja useimmiten saatiin 1h vapaakävelyä kadulle. Muuhun ei ollut edes voimia, kun tehtiin töitä alkeellisissa oloissa Talolla 05.00-22.00, kun "joku" halusi esim. iltapalaa =D Kiitos tosin ihanille Talolaisille ikimuistoisien Häidemme jatkoista 2010. Morsian 2010

    VastaaPoista