Tätä sivua on nyt luettu yhteensä

tiistai 21. kesäkuuta 2016

Business Blues soi Vanhiksessa 30.6.2016

Business Blues on yrittäjien bluesjuhla


Business Bluesilla on pitkät perinteet osana Puistobluesia. Järvenpään yrittäjäyhdistys yhteistyössä diggarien kanssa järjestää yrittäjille ja sidosryhmille tarkoitetun rennon illanvieton torstaina 30.6.2016 Vanhankylänniemen kartanolla. Luvassa on erinomaista musiikkia, loistavaa ruokaa ja vielä parempaa seuraa. 

Puistobluesblogi kävi jututtamassa Järvenpään yrittäjäyhdistyksen puheenjohtajaa Tuomas Raejärveä Business Bluesien tiimoilta.

Yrittäjän kesä alkaa BlueseillaPäivätyönään Sähkötalon toimitusjohtajana toimivalle Raejärvelle Järvenpää on erittäin tuttu paikka, onhan mies asunut paikkakunnalla muutamaa kuukautta lukuunottamatta koko ikänsä. Puistoblues on yrittäjille tärkeä tapahtuma ja tuo kaupunkiin merkittävän määrän uusia kävijöitä sekä tekee mahdolliseksi esimerkiksi mielenkiintoisien asiakastilaisuuksien järjestämisen. Raejärven oma kesä on lähtenyt liikkeelle vauhdikkaissa merkeissä.  Kesä ja kesälomat kuitenkin alkaa tosissaan Business Bluesien myötä.Business Bluesia on nykyisellä konseptilla järjestetty nyt noin viiden vuoden ajan ja tapahtuma on hioutunut rakenteeltaan toimivaksi. Uutta tänä vuonna on tapahtumapaikka. BB:t on aiemminkin järjestetty Vanhankylänniemen kartanolla, mutta tänä vuonna käytössä on katetun terassin lisäksi täysin uusi rantabaari. Tämä varmistaa, että tilaa on varmasti kaikille halukkaille riittävästi Tuusulanjärven luonnonkauniissa rantamaisemissa.

Rentoa yhdessäoloaBusiness Blues on ennen kaikkea mahdollisuus hengähtää ja pitää hauskaa keskellä kiireistä työntekoa. Se on myös erinomainen tilaisuus tavata uusia ihmisiä ja luoda kontakteja. Tilaisuus on tarkoitettu niin yrityksille, yhteistyökumppaneille kuin työntekijöillekin. 

Yksi tapahtuman kohokohdista on tietysti suussasulavan herkullinen buffet-pöytä. Raejärven mukaan ruokaan on tänä vuonna panostettu erityisen paljon. Yrittäjäyhdistyksen testiryhmä kävi koemaistamassa menun ja antoi sille ennakkoon täydet viisi tähteä. Kesäisen kotimaiselta ruokalistalta löytyy mm. Porvoossa savustettua lohta.Tänä vuonna musiikkitarjonnassa odotettavissa on swing bluesia ja rock bluesia. Hyvinkääläinen  Million Dollar Tones tunnetaan räjähtävän näyttäviätä liveshowsta. Seitsenmiehinen rockabilly-rock-bluesryhmä takaavat groovavan menon miljoonalla.  Miljoonamiesten lisäksi Lujatalon orkesteri Solid Rock Band tulee vetämään kahden setin verran tanakkaa bluesrockia. Erinomaista musiikkia on siis luvassa koko illaksi.

Raejärven ensimmäiset muistot Business Blueseilta ovat jo teini-iästä. "Tapahtuma on aina ollut hyvähenkinen kokoontuminen, josta minulla on vain positiivisia muistoja. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki, joten ota mukaan vaikka koko henkilökuntasi." Raejärvi kehottaa.

Business Blues järjestetään Uudessa Vanhiksessa torstaina 30.6.2016 klo 17:30 alkaen.

Business bluesien lippuja on saatavilla Järvenpään yrittäjäyhdistyksen verkkokaupasta sekä DataSky Oy:stä. Lipun hinta on 50 euroa (alv 0%).

Paras bluesmuisto

Koska Raejärvi on pitkän linjan järvenpääläinen, oli häneltä myös kysyttävä mikä oli miehen paras bluesmuisto. Yksittäistä tilannetta tai muistoa oli vaikea nimetä, mutta mieleen tuli ainakin blueseilla vuosittain vallinnut bluesfiilis. "Olen ainoastaan kertaalleen näiden kaikkien vuosien aikana todistanut järjestyshäiriötä blueseilla. 1996 Lynyrd Skynyrdin ollessa pääesiintyjänä yleisössä syntyi pientä nujakkaa nahkaan pukeutuneiden motoristien välillä, joka sekin taltutettiin heti alkuunsa. On ihmeellistä, kuinka tämänkokoinen festivaali kyetään vuodesta toiseen viemään läpi rennosti ja tyylikkäästi." Raejärvi päättää.

Osta liput Business Bluesiin:

Järvenpään yrittäjäyhdistyksen verkkokaupasta
DataSky Oy:stä

Yrittäjän diggaripaketti pääkonserttiin 2.7.2016, Blues Lounge:

Muista myös ostaa liput pääkonserttiin 2.7.2016:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti